Курочки Мистер Олимпия - Фил Хит делится рецептом
30.07.2020
Наполните большой горшок, наполовину заполненный растительным маслом (вы хотите, чтобы он набрал примерно 300F-350F), и поставьте на противень. Порциями, покройте крылья в панировочной смеси, затем позвольте избытку стечь перед добавлением масла. Жарить до золотистого цвета, где-то 5-7 минут в зависимости от размера крыла. Переложите жареные крылышки на подставку для остывания
После охлаждения добавьте крылышки в большую миску и смешайте, чтобы равномерно покрыть глазурью. Подавайте с голубыми сырами или с вашим любимым соусом для макания крылышек!
Оригинал:
Instructions:
Salt wings the night before and leave in the refrigerator covered. The next day, marinate wings in a mixture of milk (whole or 2%), 2 eggs, and Sriracha (about 1/3 cup) for 2 hrs in the refrigerator.
While the wings are marinating, mix the honey sriracha glaze in a bowl: (Sriracha, honey, rice vinegar, sesame oil and minced garlic). Set aside.
To prepare the wing breading, mix flour, salt, pepper, garlic powder and cayenne pepper in a large bowl. (I use about 1 tablespoon of cayenne but you can add as much as your spicy preference). Lightly coat each wing in the flour mixture.
Fill a large pot half full with cooking oil (you want to hit roughly 300F-350F) and set a rack over a baking sheet. In batches, coat the wings in the breading mix, then let the excess fall off before adding to oil. Fry until golden, anywhere from 5-7 minutes depending on wing size. Transfer the fried wings to rack to cool.
Once cooled, add wings to a large bowl and mix to coat evenly with the sriracha glaze. Serve with blue cheese or your favorite wing dipping sauce!
А вы хотите попробовать этот рецепт от Фила Хита?
Источник: www.thewingshowdown.com/phil